jag bara ÄLSKAR ekorren
han får äta hur mycket han vill
av "fåglarnas" mat
dagen artar sej
kan man säga
det har kommit lite snö
granarna har ett tunt täcke
och man ser tydliga hjulspår
efter Lennart som åkt till jobbet
nu händer det saker i "Lars sväng"
nu ska trumman under vägen tinas upp
kanske inte det lättaste
men Tony är ihärdig och duktig
kommer mer hjälp i morgon
jag tog en tur "runt" byn i dag
det blir lite mer än 2,5km
och nu är jag snart hemma
bara backen ner och sen till vänster
min lunch
böngryta o ris
Lennart var på annan ort ...
han jobbar ju i byn
och hade tur att få vara med på
smakprov från SAPMI
spänd förväntan innan det öppnar
Bästa samekocken
tillika samefotografen o slöjdaren
Kristoffer Ålstöm
(det är ju han som gjorde min grötslev)
serverar god bitar
till folket
röding med vitvinssås på blodpudding
stekt sik med Morot o avocadoröror
långkokt renbog på palsternackspure
och lite kaffe på det
Maj smörjer kråset
MYCKET gott
jag fick i alla fall en bok när han kom hem
här hemma blev det kokt kyckling med sötsur dillsås
till kvällsmat
och jag har börjat på en julduk
kunde inte hålla mej
måste ju kolla dom nya mönstren jag fick..
Snö är vackert när det är vit dnö,händer ca en gång per år i Stockholm😘😘😘kram
SvaraRadera