jag vet vem det är ....
vet du?
ställer fram så att allt är rumstempererat
när jag ska baka på förmiddagen
medans degen jäser lägger jag upp till tröjan
degen jäste snällt
konsten att få bakplåtspapperet att ligga som man vill
Jo man blöter det
botten ligger på plats med ett lager marsan
(hade kunnat ta 3 dl i stället för 4 dl vatten
som det står i receptet
den hade blivit lite för tunn tycker jag)
fyllningen till bullarna
jag körde allt i matberedaren
blev lätt att bre på och rulla samman
som skulle skäras i 24 bitar
och läggas på marsankrämen
så var det dax för lite jäsning ingen
passade på att äta lite
MEN va HÄNDER utanför mitt fönster
Jo en rök skulle på plats
så var dom då färdiga
skrev på FB att bullarna bar klara
och att ville någon ha fika var dom välkomna
Maria o Åsa nappade på inbjudan
fick en fin bukett
när Lennart kom hem hade han köpt
festivalpass á 500:-
skulle vi betala på alla inträden skulle de bli 800:-
kvällens middag
starka korven o spenat
Hoppas att bullarna blir goda✊️
SvaraRadera