"mammas" rulltårta
Vispa 3 ägg och 1½ dl socker LÄNGE
1½ dl vetemjöl +½ dl potatismjlö + 1 tsk bakpulver, blanda i separat bunke
blanda ner mjölblandnigen i äggsmeten
klä ett bläck som är 20x30 cm med bakplåtspapper
häll nu smeten i bläcket
grädda i 6-8 min i 225°
1½ dl vetemjöl +½ dl potatismjlö + 1 tsk bakpulver, blanda i separat bunke
blanda ner mjölblandnigen i äggsmeten
klä ett bläck som är 20x30 cm med bakplåtspapper
häll nu smeten i bläcket
grädda i 6-8 min i 225°
Sempers glutenfria pastakitt
en pasta jag kan äta utan att få ont i magen
blev fest på eftermiddagen
och så skulle rallarsaften silas
blev jättegod....man kan blanda den med vitt vin också ...jag har provat
så var första sockan klar
nu är de bara en häl och fästa trådar kvar
går lite sakta då "Axel" inte mår bra
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar