nu hade köttet stått i ugen hela natten
dax för lite "saltbad" i kylen
några timmar
lagom till lunch var den klar
min tjälknöl
till den blev det
kantarellsås + mera kantareller
potatisgratäng
pressgurka o linong
RENA LYXEN
undrar vad detta skulle kostat
på en restaurang??
Naturbetat Kött är från Slussfors
kantareller o Lingon
är från Tärnaby
blev lite "över"
två middagar till
som nu får bo i frysen ett tag
jag lägger men och lyssnar klart på min bok
bok nr 2 i serien om
dom sju systrarna
Lennart tar en sväng
till flygmuseet
Det är helt klart hans grej och inte min
i kväll blir det korv med bröd
på ett lite roligare sett
hade varit snyggare med
tjock varmkorv
men nu blev det med
1/4 falukorv i varje paket
gott blev de i alla fall
1 kommentar:
Jösses så god mat👏Lever ju på soppa nu men sedan ska jag testa allt✊️❤️
Skicka en kommentar