att klä av ett vitkålshuvud är inte alltid så lätt
håller man på är de lika bra att göra många
pressgurka är ju en höjdare
dillkyckling och avsmakning på pressgurkan
Mandelkubb o mjölk
kvällsmat blev en pannbiff och stuvad vitkål
pressgurka o veckosallad
Sofflorna nästan klara bara nån liten kant...
1 kommentar:
Anonym
sa...
Hej, Nämen Måd, nu blev jag ju riktigt sugen på god mat!! Du har fått en underbart fin bloggdesign!! Och så beundrar jag alla dina hjärtekatter du gjort!! Allt gott <3 Helena (i Helsingfors)
1 kommentar:
Hej,
Nämen Måd, nu blev jag ju riktigt sugen på god mat!!
Du har fått en underbart fin bloggdesign!! Och så beundrar jag alla dina hjärtekatter du gjort!!
Allt gott <3 Helena (i Helsingfors)
Skicka en kommentar