200 g choklad och 200g smör smältes och får svalna
4 ägg och 2 dl socker vispas kraftigt.
Blanda i den avsvalnade chokladsmeten i äggblandningen.
Blanda i 2,5 dl vetemjöl och 1 tsk bakpulver i smeten.
Grädda 12-15 min i 225 grader.
Blanda i den avsvalnade chokladsmeten i äggblandningen.
Blanda i 2,5 dl vetemjöl och 1 tsk bakpulver i smeten.
Grädda 12-15 min i 225 grader.
tack Marjatta för receptet
var in på mina sidor på 1177 och läste remissvaret
Normfrekvent sinusrytm enstaka ES
vid ett tillfälle ses frekventa SVES i fyra serier
så nu väntar jag på Peteers svar om vad de betyder
stekt fläsk med äppel o lök
då var det dags att avsmaka
så gott med grädde och lingonsylt
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar