mina älskade katter

mina älskade katter
klicka på bilden så kommer du till Hjärtekatten

söndag 12 mars 2017

Mello på Radion är bäst

 Nytt projekt

 i går var det -22° i dag -0,9°

 en tur till Hemavan...tror Bay Hill har lite problem med hängrännan

 Vi köpte de här....brukar göra det

Chefsvinmakare Callie Van Niekerk ansvarar för en av Sydafrikas mest komplexa och avancerade vinanläggningar. Deras fatlagringskällare är unik i Sydafrika. Här lagrar de flesta av de egendomar som ingår i Distell-gruppen sina viner. I källarna finns i dag ca 20.000 fat på vardera 300 liter. Man driver även en egen plantskola och har ett mycket avancerat vinlaboratorium.
Drostdy Hof är ett vinvarumärke i världsklass som sedan lanseringen 1995 blivit en favorit hos svenska konsumenter. Varumärket har extremt god kännedom och tillhör fortfarande ett av Sveriges bäst säljande vinvarumärken.
Succén kan härledas till vineriets förmåga att år efter år leverera viner av hög och likvärdig kvalitet. Med Drostdy Hof får man ett pålitligt vin som alltid överlevererar, eller som man säger själva på Drostdy-Hof; ”Every Year is a good year”.
Vinmakare på Drostdy Hof är Linley Schulz som ansvarar för en av Sydafrikas mest komplexa och avancerade vinanläggningar. Deras fatlagringskällare är unik i Sydafrika. Här lagrar de flesta av de egendomar som ingår i gruppen sina viner. I källarna finns i dag ca 20.000 fat på vardera 300 liter. De röda vinerna ligger mellan 18 och 24 månader på fat.
Drostdy Hof ingår i Distell, ett jätteföretag som hör till de 10 största i världen inom vin- och spritbranschen. Distell är koncernnamnet efter sammanslagningen av Distillers Corporation och Stellenbosch Farmers Winery.
Distells årliga produktionsvolym är 180 miljoner liter vin och 50 miljoner liter brandy. Den totala vingårdsarealen uppgår till 4800 ha, utspritt över de flesta regioner i Sydafrika.

 Norrmännen köper de här...

 så kom snövädret

 men vi sitter hos Janne så de är lugnt..

 men ser man på där kom solen

 ja en liten stund i alla fall..

 men kolla där ute är den igen
de svänger får jag säga

här skördas salladskål

jag hade ETT huvud lite "gammalt"

 men de blir värdens godaste kålpudding

 salladspudding kan man ju säga

 gjorde en fruktsallad De är ju så gott
varför gör jag det inte oftare??

 så var det då mello på radion

ja jag vet de var inte dom som vann
men hos mej är det de

Inga kommentarer: