700 g grovrivna morötter
Koka i cirka 1 timme, tills morötterna är genomskinliga och aprikoserna mjuka. Häll i citronsyra och koka ytterligare 5 minuter. Ta bort vaniljstången.
Häll sylten i nydiskade varma burkar, skruva på locket och vänd dem upp och ner.
Tips:Ställ gärna burkar och lock i ugnen, så de blir varma. När du vänder upp-och-ner på burkarna blir det bättre vakuum och därmed bättre hållbarhet så att de kan förvaras i rumstemperatur.
2 kommentarer:
Gillar närbilder ;)
så det blir inga hela talriksbilder
Gillar andras bilder då det
är närbilder :)
Idag bakas det smörgåstårta här :D
Bamsekramen
Bibbi
Mums! Ser nästan lika god ut som fikonsylten jag nyss kokat! Fast hur hinner du med allt - katter till tusen, mat och utflykter och annat?? Du är ju värstingpensionär :-)
Kram Karin
Skicka en kommentar