Pulled pork
1,2
kg fläskkaré i bit
3
dl BBQ sås med lite rökig smak
2
dl vatten
3
msk oxfond
Salt
Peppar Chilipulver Paprikapulver
2
gula lökar (klyftade)
1 hel
vitlök (delade)
Tvätta
köttbiten i kallt vatten
Krydda med salt, peppar, paprika och chilipulver
Badda in ordentligt runt om
Krydda med salt, peppar, paprika och chilipulver
Badda in ordentligt runt om
Lägg
karrén i en ugnstålig gryta tex en stek eller lergryta.
Lägg
i löken / vitlöken
Blanda
BBQ sås, vatten och fond och häll över köttet
Sätt
in grytan med lock på i ugnen ca 9 timmar på 110 grader
Köttet
ska falla sönder i trådar, då är det klart
jag gjorde lite sås på "skyn"
redde av med majsena och hade i en skvätt iMat
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar