olika fotspår på våran trappa
mise en place
jag ska provbaka en kaka få se om de blir bra
och blir den de skall jag baka den till Stellas dop
citron/saffranskaka
med glögg glasyr
jag tycker nog att den ska gå och diska
vispen går att ta bort ...men då får man nästan inte dit den
jag använder just den här vispen mycket sällan
jag tar den lilla vanliga elvispen i stället
i dag har de snöat till och från
en renlever i mjölk
dagens lunch Kött som stått i ugnen i 12 timmar på 100°
och en god svampsås
kvällsmaten blev baconlindad lever
sås potatis o lingon (röda vinbär) och morötter
jag skulle nog kunna äta de varje dag
min lilla fina hyacint
den doftar så gott
Robban kom från fjället
de är svårt för renarna just nu
dom har svårt att finna mat
"gubbarna" avsmakade saffranskakan
den fick godkänt
kl 15 Världen är BLÅ
kl 15.45 världen är SVART
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar