dagens lunch: bacon lindad kyklingfillé fyld med grönmögelost o basilika
veckosallad och basilkia yogurt
kvällsmaten:
Kräft-och fiskpanna med dill och tomat....från ICA:s billiga vecka
- 400 g sejfilé
 - 900 g potatis
 - 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g)
 - 1 gul lök
 - 1 msk olja
 - 1 1/2 dl lag från kräftor
 - 2 1/2 dl mellangrädde
 - 1 msk majsstärkelse (Maizena)
 - 4 tomater
 - 2 msk hackad dill
 - 1 citron
 - salt och peppar
 
- Tina fisken om den är frusen, och skär i mindre bitar
 - Tvätta och koka potatisen.
 - Skär fisken i mindre bitar. Låt kräftstjärtarna rinna av ordentligt och spara lagen.
 - Skala och hacka löken. Fräs den mjuk i oljan. Tillsätt kräftlag och grädden. Lägg i fisken och låt koka ca 5-8 minuter och red av med majsstärkelsen utrört i lite vatten.
 - Hacka tomaterna och lägg ner dem och dillen i såsen. Smaka av med citronjuice, salt och peppar och lägg i kräftorna.
 - Servera med potatis.
 
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar