kollade läget i frysen....
och så virkade jag klart nr 5
åkte till Media Mark med lilla skrivaren
men nej han MÅSTE ha kvittot och de har jag "nog" i stugan SUCK
hem och värma lite mat
KÅLPUDDING nått bland de godaste som finns
har plockat fram några små nystan
få se hur långt de räcker
som kvällsmat blev de RÖDING från Gäutajaure
och potatiskaka och en god liten röra
turkisk yoghurt, majonnäs o bostongurka
KÄSERÖSTI MED KOKT POTATIS OCH OST:
5-6 kokta stora skalade potatisar
0,5 gul lök
2 msk smör
2 msk olivolja eller annan olja
1 dl riven lagrad ost
0,5 tsk salt
Riv potatisen i en bunke.
Skala och finhacka löken. Riv osten.
Blanda potatis, lök, riven ost och salt.
Värm en stor panna eller två mindre på högsta värme. Sänk värmen till medelvärme när pannan blivit varm.
Lägg i smör eller olivolja och fördela potatisröran i pannan och platta till ett lager.
Stek röstin i ca 5-10 minuter på medelvärme tills botten har fått färg och blivit knaprig.
Vänd potatiskakan försiktigt och stek andra sidan knaprig.
0,5 gul lök
2 msk smör
2 msk olivolja eller annan olja
1 dl riven lagrad ost
0,5 tsk salt
Riv potatisen i en bunke.
Skala och finhacka löken. Riv osten.
Blanda potatis, lök, riven ost och salt.
Värm en stor panna eller två mindre på högsta värme. Sänk värmen till medelvärme när pannan blivit varm.
Lägg i smör eller olivolja och fördela potatisröran i pannan och platta till ett lager.
Stek röstin i ca 5-10 minuter på medelvärme tills botten har fått färg och blivit knaprig.
Vänd potatiskakan försiktigt och stek andra sidan knaprig.
2 kommentarer:
Oj. så många fina katter Du virkar. Tack oxå för matrecept-förslag Du lägger ut.
Ha det gott Marianne
Ang skrivaren - Har du inte kvittot hemma kanske du betalade med kort och kan få fram uppgifterna den vägen!
Skicka en kommentar