Kossa som fått gå på naturbete
får ett bra kött och är bra för både natur och klimat
och min mage
nu ska den ligga där i 8 timmar eller lite till
när man inte har en boll
så tar man ett nystan
lite övning för mina fötter
måste nog ändå fixa en tennisboll
nystanet är lite mjukt
om än det är hårt nystat
i brist på bröd äter man limpa
eller hur det nu var
stort pådrag på gården
full skyddsutrustning på personalen
gårdagens pasta
Det var mycket i den lådan
fryser så in i bängen
tar en varm dusch och lägger (sätter) mej under filen
kassler är allt bra gott
så har det gått nästan 9 timmar
och köttet ligger nu i sin lag
och där får den ligga tills i morgon
i receptet står att köttet ska ligga i 2 timmar
tycker de blir för kravligt
så det får bli över natten
brukar på perfekt
1 kommentar:
BRA kött är en välsignelse 👍Äter inte mycket kött men lägger pengarna på bra kvalitet,önskar att det fanns närodlat där jag bor🤗
Skicka en kommentar