här ska fixas kalops
kött från kossa som fått naturbeta i fjällnära skog
så där nu ställer jag in det i ugnen
så får det puttra vidare där
Lennart åkte ner till iNTiMAN/soppköket
serveringsbänken
är så himla torr
behöver få lite olja på sej
och så var de dom där stolarna
som är lite som plocke pinn
Ällu varre rab, dan.
Översatt är att
renhjorden springer på fjällkanten (fjällsluttningen).
fick det översatt av sonen till konstnären
så var det dax att berätta om soppköket
men först några varv med stickor och nålar
så fick jag då berätta om Västerås Soppkök
tanterna var så intresserade
fick en fin kasse
och en honungsburk..som tack
+ 50 kr av en dam till soppköket
och de skulle jag köpa bitsocker för
som de har puttrat och haft sej
nu har jag rätt av såsen oxå
känns som lyxmiddag en helt vanlig onsdag
en liten strimma hopp
Farmen o mästerkocken
våran Magnus åkte ut men hamnade ju i andra chansen
vet dock inte hur det gick där
Men vad är Mästerkocken mot Västerås soppkök
1 kommentar:
Soppköket är självklart bäst eftersom det har fantastiska kockar👍👏🌷
Skicka en kommentar